4 Haziran 2016 Cumartesi

Son gün 15 Haziran 2016

TEOG Kurslarına Erken Kayıtları Avantajı
 Son gün 15 Haziran 2016

         TEOG Kurslarına Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için son gün 15 Haziran 2016. Sayın velilerimiz! 2016-2017 sezonunda 6.Sınıf, 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencileri için hazırlamış olduğumuz TEOG programlarımıza ait bilgiler http://www.mertetut.com/ veya http://teog-kursu.blogspot.com.tr/ internet sitelerimizde açıklanmıştır. Yıllardır öğrencilere Etüt Hizmeti veren kurumumuz da 11 yılımızı geride bıraktık. Maltepe ilçesi Küçükyalı ve Bostancı arasında kalan minibüs caddesi üzerinde faaliyet gösteren Mert Etüt Eğitim Merkezimiz de TEOG Kurslarımıza girecek öğretmenlerimizin birçoğu 10 yılın üzerinde tecrübeye sahiptir.

        TEOG Kurslarına Erken Kayıt avantajlarında yararlanmak için göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz. 12 öğrencilik sınıflarda verilecek kurslarımız 8 ay 11 gün sürecektir. 19 Eylül 2016’da başlayacak ve 31 Mayıs 2017’de bitecektir. Kurs boyunca öğrencilere deneme sınavları yaparak eksik oldukları konular tespit edilecek. Eğitim koçu öğretmenlerimiz tarafından bu eksikliklerini gidermeleri için çalışma programları belirlenecek. Bilindiği gibi okulların 6. Ve 7. Sınıflarında öğrencilere TEOG sınavlarına yönelik kurslar düzenlenmemektedir. Oysa öğrenciler TEOG sınavlarına çok daha erken zamanda hazırlanmaya başlamalıdır. Sizler için 12 kişilik sınıfların yanında 3 ve 4 öğrencilik gruplarda oluşturduk. Bu gruplarla ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi almak isterseniz Mert Etüt Eğitim Merkezimizi 0 216 388 82 34 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

        TEOG Kurslarına Erken Kayıt avantajlarından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz %15 indirimden faydalanacaklar hatta 8. Sınıf  TEOG kurslarımıza kayıt yaptıran öğrenciler %40 indirimle 30 Özel Ders satın alabileceklerdir. Bu özel dersleri, yıl boyunca istedikleri istedikleri zaman kullanabileceklerdir.  TOEG Kursu ücretlerimiz oldukça uygundur. Çünkü verilen eğitimin kalitesi, öğretmen tecrübesi ve 12 kişilik konforlu sınıflarda ders alacakları dikkate alınmalıdır. İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren en eski Etüt Merkezlerinden biriyiz. Size samimi olarak şunu söyleyebilirim ki; TEOG Öğretmenlerimiz oldukça iyidir. En az 5 yıl deneyimli öğretmenlerle sizlere hizmet veriyoruz.


      TEOG Kurslarına Erken Kayıt için belirlediğimiz ücretimiz en minimumdur. Hiçbir kurum ücretlerini internette bizim gibi yayınlamaz. Her öğrenciyi farklı ücretle kurslara kayıt yapmaya çalışırlar. Fiyatları yüksek gösterip %30, %40 veya %50 indirim kazandınız şeklinde aslı astarı olmayan ifadeler kullanmaktadırlar. Bu kurumsal yapıdaki eğitim kurumları için etik olmayan davranışlardır. Birçok yerde daha yeni mezun öğretmenlerle çocuklarımızı TEOG sınavlarına hazırlamaya çalışmaktadırlar. Bizler ise kaliteyi ön planda tutarak, en minimum ücretle öğrencileri TEOG Kurslarımıza kayıt yapmaktayız. TEOG Kursu ücretlerimiz oldukça uygun olduğu için bizde pazarlık olmaz. Kurumsal yapıda bir eğitim kurumuyuz. 11 yıldır Milli Eğitim Bakanlığına bağlıyız. Çevremizde saygınlığı olan güvenilir bir kurum olarak biliniriz. Eğitimi ticaret olarak düşünmemekteyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.