20 Mart 2016 Pazar

Anadolu Yakası Etüt Merkezleri


İstanbul Anadolu Yakası, Küçükyalı'da Faaliyette Olan Etüt Merkeziyiz



        İstanbul Anadolu yakası etüt merkezleri içinde saygın bir geçmişe sahip Mert Etüt Eğitim Merkezi sizlere 10 yılı aşkındır hizmet etmekten onur duyar. Bizim en değerli varlığımız olan çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak her ebeveynin hayalidir. Çocuklarımızı güvenilir kurumlara emanet etmek zorundayız. Çocuklarınıza sahip çıkacak onları yetiştirecek aile ortamı kıvamında, samimi ve belli bir geçmişi olan eğitim kurumuna ihtiyacınız varsa Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumumuza sizleri bekleriz.

       İstanbul Anadolu yakası etüt merkezleri arasında en eski kurumlardan biriyiz. Eğitim Kurumumuzun mülkü kurucumuza ait olduğu için hep aynı adresteyiz. Etüt Merkezimiz çok modern bir yapıya sahiptir. Siyasi hiçbir bağımız olamamakla birlikte Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sadece öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz.

      İstanbul Anadolu yakası etüt merkezleri eğitim çerçevesi dâhilinde öğrencilerimizde etüt, kurs ve özel ders hizmeti veriyoruz. 7’inci ve 8’inci sınıf öğrencileri için TEOG Sınavına hazırlık programları düzenlemekteyiz. 12 kişilik sınıflarda TEOG, YGS, LYS matematik, LYS Geometri, LYS Fizik, LYS Kimya kursları düzenlemekteyiz. Özel 3 veya 4 kişilik gruplar oluşturmaktayız. Bu gruplarda öğrenciler uygun fiyatlara dersler alabilmektedirler.


     İstanbul Anadolu yakası etüt merkezleri öğrencilere hizmet etmek için kurulmuşlardır. Bu kurumların güvenilirliği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olmalarıyla özdeşleşmiştir. Mert Etüt Eğitim Merkezimiz Bostancı Atıntepe’de bulunmaktadır. Maltepe, Ataşehir, Kadıköy ilçelerinin tam birleşim noktasındadır. Bağdat caddesinde üzerinde bulunan Etüt Merkezimize ulaşım oldukça kolaydır. Site haritamızda ulaşım bilgisi mevcuttur. Altıntepe, Küçükyalı semtine bağlı olmakla birlikte Mert Etüt Eğitim Merkezimiz  Bostancı’ya daha yakındır. 


Etüt Merkezimize ulaşabileceğiniz semtler

Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Çavuşoğlu, Gümüşpınar, Hürriyet, Karlıktepe, Kordonboyu, Ortamahalle, Kayışdağı, Mevlana, Mimar Sinan, Mutafa Kemal, Örnek, Yeni Çamlıca,Acıbadem, Bostancı, Caddebostan, Caferağa, Dumlupınar, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, Koşuyolu, Kozyatağı, Merdivenköy, 19 Mayıs, Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedid, Suadiye, Zühtüpaşa, Ayrılıkçeşme, Bahariye, Çemenzar, Çiftehavuzlar, Haydarpaşa, İbrahimağa, Kalamış, Kızıltoprak, Kuyubaşı, Moda, Selamiçeşme, Söğütlüçeşme, Şenesenevler, Yeldeğirmeni, Ziverbey, Aşık Veysel, Küçükbakkalköy, Atatürk, Barbaros, Esatpaşa, Ferhetpaşa, Fetih, İçerenköy, İnönü, Yeni Sahra, Yenişehir, Atalar, Esentepe, Orhantepe, Soğanlık, Topselvi, Uğur Mumcu, Yakacık, Cevizli, Cumhuriyet, Petrol-İş, Soğanlık, Yakacık Çarşı, Yakacık Yeni, Yalı, Yukarımahalle, Yunus, Aydos, Dragos, Yakacık. Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı,  Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.