7 Nisan 2016 Perşembe

Kadıköy LYS Sınavlarına Hazırlık Programı

 

       Kadıköy LYS sınavlarına hazırlık programı kapsamında öğrencilere derslere özel kurslar hazırladık. LYS sınavında çıkacak Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Türkçe derslerinden hazırladığımız kurslarımız 8 ay boyunca devam edecektir. 1 Ekim 2016’de başlayacak ve 31 Mayıs 2017’ye kadar devam edecektir.  Geometri, Fizik, Kimya ve Türkçe kursları haftada 2 ders saati, Matematik kursu ise haftada 4 ders saati işlenecektir.

       Kadıköy LYS sınavlarına hazırlık programı aryan öğrenciler veya mezunlar Mert Etüt Eğitim Merkezi 12 kişilik sınıflarda kurslara katılabilirler. Herhangi bir dersten Kurs kayıtlarımız 8 kişiye ulaştığında o derse ait kursa başlanır ve maksimum 12 kişiye ulaşınca kayıt kapanır. LYS Kursları vereceğimiz sınıflarımız kameralı ve klimalıdır. Mevsim geçişlerinde öğrencilerin bunalmadan derslere yoğunlaşa bilmeleri için sınıflarda klimalarımız faaliyette olacaktır.


      Kadıköy LYS sınavlarına hazırlık programı çerçevesinde Mükemmel denebilecek derecede bilgili 20 yılı aşkın tecrübeye öğretmenlerimizle kurslarımızı vereceğiz. Biz sizlerin LYS sınavında başarılı olmanız için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin de azimli çalışmaları sayesinde bir bütünlük oluşturacağız. Şunu bilmenizi isterim ki;  8 ay boyunca devam edecek kurslarımıza devam mecburidir. Ders, derste öğrenilir mantığıyla hep birlikte azimle LYS sınavının üstesinden geleceğiz. Çok soru çözeceğiz. Yapamadığımız her sorunun cevabını mutlaka öğreneceğiz. 

2017 Yılı LYS Matematik Kursu ücretimiz  (35 hafta)
Haftada 4 ders  LYS Matematik Kursu , Yıl boyunca Toplam 140 saat ders görülecektir.
12 kişilik sınıf ____ 1500 TL. (8 ay boyunca devam eder)

 2017 Yılı LYS Geometri Kursu ücretimiz  (35 hafta)
Haftada 2 ders  LYS Geometri Kursu, Yıl boyunca Toplam 70 saat ders görülecektir.
12 kişilik sınıf ____ 750 TL. (8 ay boyunca devam eder)

 2017 Yılı LYS Fizik Kursu ücretimiz  (35 hafta)
Haftada 2 ders  LYS Fizik Kursu, Yıl boyunca Toplam 70 saat ders görülecektir.
12 kişilik sınıf ____ 750 TL. (8 ay boyunca devam eder)

 2017 Yılı LYS Kimya Kursu ücretimiz  (35 hafta)
Haftada 2 ders  LYS Kimya Kursu, Yıl boyunca Toplam 70 saat ders görülecektir.
12 kişilik sınıf ____ 700 TL. (8 ay boyunca devam eder)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.