16 Nisan 2016 Cumartesi

2017 LYS KURSLARIMIZ





        (Tıklayınız)

      Maltepe LYS sınavlarına hazırlık programı 2017 kayıtlarımız başlamıştır. Öğrencilerin bu zorlu sınava özveriyle hazırlanmaları gerekir. Maltepe/Küçükyalı – Atıntepe’de 11 yıldır faaliyette bulunan öğretim merkezimizde çok iyi bir öğretmen kadrosuyla LYS kursları ve özel dersleri vermekteyiz. Öğretmenlerimiz yıllarca devletin ve dershanelerin çeşitli kurumlarda çalışmışlardır. Mert Etüt Eğitim Merkezimiz yıllardır öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Eğitim ve Öğretim kurumu olarak hizmet vermektedir.

       Maltepe LYS sınavlarına hazırlık programı oluştururken öğrencinin en fazla yardıma ihtiyaç duyabileceği derslerden kurslar hazırladık. Bu kurslarımızı bir paket halinde değil de tek tek derslerden oluşturduk. Bunun asıl amacı; öğrencinin hangi dersten eksikleri varsa onları tamamlamaktır. Bu şekilde öğrenim için ayırdığınız bütçenizi de ayarlamış olursunuz. İster tek dersten, ister 2 dersten, isterseniz 5 derslerden oluşan kurslarımıza kayıt yaptırabilirsiniz. Oluşturduğumuz kurslarımızda dersler maksimum 12 öğrencilik sınıflarda verilecektir. Kursları verecek öğretmenlerimiz en az 5 yıl deneyimlidir. Sayısal ders (Matematik, Geometri, Fizik ve Kimya) veren hocalarımız ise ortalama 20 yıl deneyimli, güzel ders anlatan, branşlarında uzman kadrolardan oluşmaktadır.

      Maltepe LYS sınavlarına hazırlık programı kurslarımız 2016 yılı ekim ayı başında başlayacak ve 2017 yılı mayıs ayının son gününe kadar devam edecektir. 5 ayrı kategoride hazırladığımız; LYS Matematik Kursu, LYS Geometri Kursu, LYS Fizik Kursu, LYS Kimya Kursu ve LYS bulunacaktır. Matematik kursumuz haftada 4 ders saati diğer kurslarımız ise haftada 2 ders saati olacak şekilde hazırlanmıştır. Kurs saatleri farklı farklı zamanlarda olacağı için, isteyen öğrenciler kurslarımızın tamamına kayıt olabilmektedirler. Çalışan ve mezun öğrencilerin kurslara devam edebilmesi için; kurs saatlerimizi akşam 20 ile 21:30 arasında düzenledik. Her ders saati 40 dakika olup, 5 dakika teneffüsümüz olacaktır. Hafta içi ve hafta sonu cumartesi ve Pazar günleri kurslarımız devam edecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.