10 Mart 2016 Perşembe

Maltepede özel ders verenler

Mert Etüt Eğitim Merkezi


Maltepede özel ders verenler arasında öğrencilerimize ve velilerimize karşı çok dürüst olmaya çalıştık. Mevcut bulunduğumuz Mert Etüt Eğitim Merkezinin bulunduğu bina kira olmadığı için velilerimize en uygun fiyatlarla hizmet ettik. Öğrencilerimizi piyasa koşullarına göre en düşük fiyatlarla kurslarımıza, etütlerimize kayıt yaptık. Verdiğimiz fiyatlar minimum olduğu için her öğrenci aynı ücretle kayıt yaptırdı. Dershanelerde uyguladıkları farklı farlı ücretler bizim ahlak politikamıza aykırıdır. En uygun ücret belirlenip kimseyle pazarlık yapılmaz. Etüt Merkezimizde Matematik, İngilizce, Türkçe, Fen, Fizik, Kimya, Geometri, Tarih, Edebiyat, Biyoloji, Dil ve Anlatım derslerinden özel ders veya kurs alabilirsiniz. 

Maltepede özel ders verenler arasında saygınlığı olan bir kurumuz. Etüt Merkezimizi bilen ve yıllardır bizden hizmet alan velilerimiz bunu çok iyi bilmektedirler. Bizler hiçbir okuldan öğrenci taşımayız. Siyasi hiç bir bağlantımız yoktur. Kendimizi verdiğimiz verimli eğitimle çevremize tanıttık. Öğretmenlerimiz fedakârlık yaptı ve bizlerin birer çözüm ortağı gibi çalıştılar. Etüt Merkezimizi verdikleri kaliteli hizmet sayesinde çevremizde saygınlığı olan bir kurum haline getirdiler. Mert Etüt Eğitim Merkezi yöneticileri olarak uyguladığımız verimli eğitim ve en uygun ücret anlayışı sayesinde velilerimize eğitimde destek olduk. Öğrencilerimizi en iyi seviyelere taşımaya çalıştık.


Maltepede özel ders verenler İnternet siteleri aracılığı ile kendi seslerini duyurmaya çalışmaktadırlar. Bu gibi İnternet sitelerine abone olan kişiler arasında çok iyi niyetli öğretmenler olmasına rağmen, sırf insanları dolandırmak için bulunan kişilerde bulunmaktadır. Evinize davet edeceğiniz kişileri lütfen araştırın. Son zamanlarda hiç de hoş olmayan bazı olaylar yaşandı. Çocuklarınızı tanımadığınız, bilmediğiniz kendisini öğretmen olarak tanıtan kimsenin evine göndermeyiniz ve evinize almayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.