9 Mart 2016 Çarşamba

Maltepede kurs veren yerler

Maltepede kurs veren yerler genellikle okullar olmakla beraber, Mert Etüt Eğitim Merkezimiz 10 yılı aşkın süredir öğrencilerimize kus, özel ders ve etüt eğitimi vermektedir. Maltepe Küçükyalı semtinde bulunan etüt merkezimizde öğrenciler için çeşitli kurslar düzenlemektedir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine temel derslerden düzenlediğimiz kurslarımıza İstanbul Maltepe ilçemizden gelen öğrencilerin yanısıra, Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı, Erenköy, Suadiye, Göztepe, Kozyatağı, Feneryolu, Fenerbehçe semtlerinden de gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Maltepede kurs veren yerler içerisinde Mert Etüt Eğitim Merkezimiz mevcut kadrosunda bulundurduğu çok iyi öğretmenleri sayesinde çevresinde güvenilir bir kurum olmayı başarmıştır. Öğretmenlerimizin tamamı çok deneyimlidir. Etüt Merkezimizde öğrenci veya deneyimsiz öğretmen çalıştırılmaz. Öğretmenlerimiz bizlerle uzun süredir çalışmaktadırlar. Kurumumuzda sık öğretmen değişmez. Öğretmenlerimizin çoğu kurumumuz açıldığı günden bu zamana kadar bizlerle çalışmaktadırlar. En deneyimsiz öğretmenimiz bile en az 5 yıl deneyimlidir. Etütlere, Özel Derslere ve Kurslara sadece uzman branş öğretmenlerimiz girer.

Maltepede kurs veren yerler ararken bizleri mutlaka ziyaret ediniz. Kurslar için hazırladığımız programlarımız hakkında bilgi elde ediniz. Kurs sınıflarımız maksimum 12 kişiliktir. Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, İngilizce, Fen Bilgisi ve Türkçe gibi temel derslerden kurslarımız Ekim ayı içerisinde başlamakta Mayıs ayı sonunda bitmektedir. Kurslarımız ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Matematik ve İngilizce, Ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerine Matematik, Türkçe, Fen ve İngilizce, Ortaokul 7. ve 8. Sınıf öğrencileri içi özenle hazırladığımız TEOG sınavına hazırlık kursları bulunmaktadır. Lise öğrencilerine ise Matematik, Fizik ve Kimya kursları düzenlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.