20 Şubat 2016 Cumartesi

Etüt merkezi fiyatları

Etüt merkezi fiyatları dershanelere göre biraz daha pahalıdır. Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı çok daha az olması nedeniyle öğrencilerle daha fazla ilgilenilmektedir. Öğrenciler birebir takip edilir. Öğrenci eğitim koçları vasıtasıyla kendisi için hazırlanan özel programlar sayesinde hem sınıfında hem de sınavlarda daha başarılı olur.  

Etüt merkezi fiyatları çok farklılıklar gösterebilir. O kadar çok etken vardır ki; velilerimizin çok iyi araştırma yapmaları gerekir. Bu faktörler arasında öğretmen deneyimleri, sınıfların ve tuvaletlerin temizliği, işletmenin kurumsal yapısı gibi faktörler vardır. Mert Etüt Eğitim Merkezimizde minimum fiyat politikası uygulamaktadır. Bizleri ziyaret ettiğiniz zaman farklı, düzenli ve kurumsal bir firma olduğumuzu göreceksiniz. Öğrenciler için hazırladığımız ortama bayılacaksınız.


Etüt merkezi fiyatları internet sitemizde yayınlanmaktadır. Fiyatlarımız piyasa şartlarına uygun en minimum değerdedir. Bu fiyatlar üzerinden hiçbir pazarlık yapılmamaktadır. Her öğrenci aynı fiyata kayıt yaptırabilir. Dershanelerin yaptığı gibi her öğrenciye farklı fiyat uygulanmaz bu işletmemizin dürüstlük ve ahlak politikasına aykırıdır. Öğrenciler için hazırladığımız programları incelediğiniz zaman bizlere hak vereceğinizi düşünüyoruz. Öğretmenlerimiz en az 5 yıl deneyimlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.