10 Şubat 2016 Çarşamba

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu başvurusu olarak sene başı ve sene ortası olmak üzere 2 kayıt hakkı tanınmaktadır. Kayıt yapan öğrenciler iyi bir liseye gidebilmek adına önemli bir karar vermiş olurlar.

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu hedefini belirlemiş, kaliteli bir birey olmak adına iyi bir eğitim almanın değerini bilen kişilerin tercih ettiği lise giriş sınavına hazırlık kursudur.

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu ile TEOG sınavına hazırlanmış bir öğrencinin elde edeceği sonuçlar hiç eğitim desteği almamış bir öğrencinin elde edeceği sonuçlardan çok daha yüksek olacaktır.

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu yanında etüt eğitimi, özel ders ve diğer derslerin kursları şeklinde hizmetler de vermekteyiz.

Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu kişi sayısı 12'yi geçmemektedir. Şayet Maltepe TEOG sınavına hazırlık kursu kayıtları 12'yi geçerse yeni sınıf oluşturularak kayıtlara devam edilmektedir.

Maltepe TEOG  sınavına hazırlık kursu kapsamında görev alan öğretmenler en az 5 yıl deneyimli, devlet okullarda öğretmenlik yapan ve konuya tamamıyla hakim eğitimcilerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.