24 Şubat 2016 Çarşamba

Küçükyalı’da İngilizce özel ders verenler

Küçükyalı’da İngilizce özel ders verenler Maltepe'de Küçükyalı semtinde Altıntepe'de bulunan velilerimiz ve öğrencilerimiz Mert Etüt Eğitim Merkezinin kalitesini, eğitime ve öğretime verdiği önemi bilirler. İngilizce öğrenmenin artık şart olduğunu ve küçük yaşta alınan İngilizce eğitiminin kalıcı olduğunu bütün dünya eğitim kurumları belirtmiştir. İngilizce eğitimi devlet okullarında yeterli seviyede verilememektedir. Öğrencilerin temelini küçük yaşlarda kuvvetlendirmek gerekir. Özellikle ilkokul 3. ve 4. Sınıflarında öğrencinin İngilizce eğitimine hız vermek gerekir. Bu yaşlarda çocuklar İngilizceyi çok daha çabuk kavramaktadır.

Küçükyalı’da İngilizce özel ders verenler arasında öğretmenler, öğrenciler ve başka dillerden eğitim almış fakat İngilizceyi verebileceğini iddia eden kişilerde bulunmaktadır. Oysa İngilizceyi doğru olarak öğrenmeye başlamak gerekir. Yanlış öğretilen gramer kuralları yüzünden öğrencilerin büyük bir kısmı İngilizce konuşurken devrik cümleler kurmaktadırlar. İngilizceyi deneyimli İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu öğretmenlerden öğrenmek gerekir. 10 yıldır İngilizce kurslar düzenleyen ve İngilizce Özel Dersler veren bir kurum olarak bizler bu ince ve hassas ayrıntıya dikkat etmekteyiz. Üstelik öğretmenlerimiz en az 5 yıl deneyimli, güler yüzlü, kendi konusunda uzmandırlar.


Küçükyalı’da İngilizce özel ders verenler arasında çeşitli dil okulları bulunmaktadır. Maltepe'de özel ders verenler arasında,inanması zor ama yaptığımız araştırmalarda firma ismi Amerikan veya İngilizce olan dil okullarında İlkokul ve ortaokul öğrencilerine ders verenlerin büyük bir kısmı yeni mezun deneyimsiz öğretmenler. Lütfen Mert Etüt Eğitim Merkezini ziyaret edin. Çocuklarınıza sistemli bir şekilde verdiğimiz eğitimleri görün. Evet, bizler bir dil öğretim merkezi değiliz, fakat İngilizce eğitimine verdiğimiz değer ve önem çok büyük. Doğru gramer kurallarını öğrenciye çeşitli oyunlar ile öğretiyoruz. Onların doru cümleler kullanarak konuşmasını ve yazmasını sağlıyoruz. Her şeyden önemlisi öğretmenlerimiz çok deneyimli. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.