17 Şubat 2016 Çarşamba

Maltepede İngilizce Özel Ders

Maltepede İngilizce Özel Ders vermek için birçok yer bulunmaktadır. Bu yerler arasında Mert Etüt Eğitim Merkezimizin parlak bir geçmişi bulunmaktadır. İngilizce eğitim alan öğrenciler gerek sınıflarında gerekse yapılan genel sınavlarda başarı sağlamaktadır. İngilizce öğretmenlerimiz öğrenciye temel kazandırmak, düzgün İngilizce konuşmasını sağlamak ve TEOG (Temel Eğitimden Orta öğretme Geçiş) sınavına hazırlamak için bu eğitimi vermektedir.

Maltepede İngilizce Özel Ders öğretmenlerimizin teknolojik gelişmeleri takip etmesi sonucunda çok eğlenceli bir hale gelmiştir. Öğrencinin İngilizceden başarılı olması için, hem öğretmenini hem de dersi sevmesi gerekir. İngilizce derslerini konusunda uzman pedagojik formasyona sahip öğretmenler vermelidir. Yanlış öğretilebilecek bir gramer, öğrencinin bu dili düzgün konuşamamasına neden olacaktır. İngilizce uluslararası ülkeler içinde ortak dil olarak kabul edildiği için bütün okullarda zorunlu yabancı dil olmuştur.


Maltepede İngilizce Özel Ders almak için bizi tercih edebilirsiniz. İngilizce günümüzde oldukça önem arz etmektedir. Yazılan uluslararası kitapların çoğu İngilizceye çevrilmektedir. Özellikle teknolojik nitelikteki ürünlerin tamamına yakını İngilizce bilgiler içermektedir. Mühendislik, tıp gibi fakülteleri bulunan üniversitelerin çoğunda anlatılan derslerin kitapları İngilizcedir. İş müracaatlarında dahi İngilizceyi akıcı konuşması ve yazması istenmektedir. Çocuğumuza iyi bir gelecek hazırlamak için İngilizce dersini küçük yaşlarda öğrenciye sevdirmeliyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.