18 Şubat 2016 Perşembe

Maltepe’de İngilizce Özel Ders

Maltepe’de İngilizce Özel Ders Mert Etüt Eğitim Merkezimiz sayesinde sorun olmaktan çıkacaktır. İngilizceyi bilmek lise ve üniversite sınavlarına hazırlık yapan öğrenciler için, artan rekabet ortamındaki başarılarını etkileyecektir. İngilizce artık sınıflarda değil gelişen teknolojinin de etkisiyle dijital ortamlara taşınmıştır. İnsanlar artık birbirleriyle mobil cep telefonlarına yüklenen uygulamalar, bilgisayarlar ile internet üzerinden canlı olarak görüşebilmektedirler. Yabancı ülkelerle yapılan görüşmeler eğer o ülkenin dilini bilmiyorsanız veya karşı taraf sizin dilinizi bilmiyorsa İngilizce ile yapılmaktadır.

Maltepe’de İngilizce Özel Ders kurumsal firmalardan talep edilmeli. İngilizce öğrenmek adeta zorunlu hale gelmiştir. Sınıflarda yapılan derslerde öğrenci konulara tam odaklanamamakta, derslerde anlatılan bazı püf noktalarını kaçırmaktadır. Daha sonra derse olan ilgisi azalacağından artık dersi dinlememeye başlayacaktır. Konular ilerledikçe bu problem daha da artacaktır. Öğrencilere ilkokulda itibaren İngilizceyi sevdirmemiz gerekmektedir. İngilizceye ilgisi artan öğrenci sınıfında da başarılı olmak için derslere katılmaya başlar.


Maltepe’de İngilizce Özel Ders ilkokullara etüt merkezimizde çeşitli oyunlarla öğretilmektedir. Öğrenciler bir yandan oyun oynarken bir yandan da farkına varmadan İngilizce kelimeleri ezberlemektedir. Herkesin bildiği gibi yabancı dili öğrenmek için kelime ezberlemek gerekir. Son zamanlar da gelişen teknolojinin etkisiyle hem ilginç hem de etki yeni yöntemler uygulanmaktadır. Daha kolay kelime ezberleyebilmek tavsiye edilen yöntemleri uygulamalıyız. Öğrenilen kelimelerin sık sık tekrarlanması ve unutulmaması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.