19 Şubat 2016 Cuma

Maltepe TEOG

Maltepe TEOG programlarında, öğrencinin derslerden alabileceği maksimum verim düşünülerek yaptığımız programlarda kurslar devam ederken, bizle anlaşma yapacağınız çok uygun fiyatlı özel dersler sayesinde zayıf olduğu derslerden toparlanması sağlanır. Öğrenci sınavlara hazırlanırken kolay soru çözme yöntemleri öğretilir. Sınav odaklı çalışma neticesinde sınav zamanını kullanmayı öğrenir. Öğrenci sadece sınavlara değil aynı zamanda okul derslerine de çalışmış olur. Bilindiği gibi öğrencinin okul puanı da sınavlara etki etmektedir.

Maltepe TEOG öğrencilerin geleceğine yönelik bir sınav niteliğindedir. Bu sınav sonucu iyi bir orta öğretim okuluna başlayan öğrenci iyi lisede verilen eğitim sayesinde sayesin de geleceğine yön vermiş olur. Fen liseleri ve Anadolu Liselerinden mezun olan öğrenciler üniversite sınavlarında daha başarılı olmaktadırlar. Mühendislik, doktorluk, avukatlık gibi tercih oranı yüksek meslekler iyi bir liseden mezun olmakla kazanılabilir.

Maltepe TEOG kurslarına kayıtlı öğrencilerimizi büyük bir titizlikle yetiştirmekteyiz. Kurs öğretmenlerimiz yıllardır bizimle çalışan çok deneyimli öğretmenlerdir. Öğrencilerimiz ayrıca aldıkları özel dersler sayesinde eksiklerini tamamlamaktadırlar. Kurslarımıza devam edecek öğrencilerinde düzenli çalışmaları TEOG sınavında başarılı olmaları için son derece önemlidir. Kurs süresince öğrenciler yarın sınav olacakmış gibi çalışmaları gerekir. Bu onlar için bir görev niteliğindedir.

Maltepe TEOG konusunda yoğun olarak hizmet verdiğimiz ilçemizdir. Maltepe TEOG kursları oluşturarak Maltepe'den ve diğer yakın ilçelerden gelmek isteyen tüm veli ve öğrencilerimiz kolaylıkla bize ulaşabilirler.

Maltepe TEOG kursları düzenleyerek öğrencilerimizi TEOG  sınavına hazırlamaktayız. Maltepe TEOG kurslarına dahil olmak isteyen öğrencilerimiz için sene başında kayıt yaptırabilirsiniz.

Maltepe TEOG kurslarına katılmak istemeyen öğrencilerimiz için özel ders seçeneklerimiz de mevcuttur. Maltepe TEOG kursları TEOG'a yönelik hazırlanan öğrenciler için düzenlenmektedir.

Maltepe TEOG kurslarımıza en az 5 yıllık deneyimli öğretmenler girmektedir. Öğretmenlerimiz Maltepe TEOG kurslarında öğrencileri TEOG sınavına en iyi şekilde hazırlamak için çaba gösterirler.

Maltepe TEOG kurslarına katılan öğrencilerimizle birebir ilgilenilerek eksik oldukları konular giderilir. Maltepe TEOG kurslarımız TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için uygun eğitimleri
içerir.

Maltepe TEOG kurslarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. Enken kayıt indiriminden faydalanmak için son tarih 15 haziran 2016'dır. Öğrencilerimize özel olarak 3,4 ve 12 kişilik gruplar oluşturduk. Tüm ücretler ana sayfamızın TEOG kısmında yayınlanmıştır. Öğrenci kayıtlarımız sınırlı olduğundan acele etmenizi öneririz.


Websitemize gitmek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.